Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Lukket nu
24 61 13 75
http://www.fysogfit.dk/
https://www.facebook.com/382287765230405
Bredgade 23A, st. sal. th 4000 Roskilde

Bredgade Fysioterapi

Kiropraktor

Bredgade Fysioterapi i Roskilde er centralt beliggende med gode parkeringsmuligheder. Klinikken er let tilgængelig med kun et enkelt trin op. De tilbyder en bred vifte af kiropraktor tjenester, der inkluderer individuel behandling, holdtræning som fx GLA:D og genoptræningsforløb.

Der er forskellige behandlings- og træningstilbud til rådighed, som kan læses under holdtræning og individuel behandling på deres hjemmeside. Yderligere har Bredgade Fysioterapi overenskomst med sygesikringen, hvilket betyder at patienterne kan få dækket nogle af udgifterne til behandlinger.

Kiropraktor tjenester fra Bredgade Fysioterapi omfatter:

1. Individuel Behandling: Denne service fokuserer på personlige behov og mål for hver patient.

2. Holdtræning: Her samles en gruppe mennesker for at modtage træning sammen. Dette kan være særligt nyttigt for dem, der oplever lignende symptomer eller udfordringer.

3. Genoptræningsforløb: Disse programmer er designet til at hjælpe patienterne med at komme sig efter skader eller operationer.

4. GLA:D Træning: Dette er et specialiseret program designet til at hjælpe mennesker med symptomer på slidgigt i hofter eller knæ.

Alle disse tjenester leveres af professionelt uddannede kiropraktorer, som har til formål at forbedre patienternes helbred og livskvalitet.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:30 - 16:00
TirsdagTIDSPERIODE8:30 - 17:00
OnsdagTIDSPERIODE8:30 - 12:00
TorsdagTIDSPERIODE8:30 - 16:30
FredagTIDSPERIODE8:30 - 12:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation