Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Lukket nu - 24/07/2024
Fra: 8:00 Til: 16:00
29 60 35 86
https://dinkiropraktorhobro.dk/
Ikke tilgængligt
Jernbanegade 1H 9500 Hobro

Din Kiropraktor v/Anne Line Sondrup Laursen

Kiropraktor

Beskrivelse:

Denne kiropraktor tilbyder en omfattende vifte af tjenester, der er designet til at diagnosticere, behandle og forebygge smerter i knogler, muskler og led. Han har erfaring med behandling af både voksne og børn, der lider af forskellige lidelser i bevægelsesapparatet. Hans behandlinger kan hjælpe med lændesmerter, nakkesmerter, hovedpine, svimmelhed, kolik og mange andre problemer. Alle behandlinger skræddersyes altid efter den enkelte patients individuelle behov. For mere information eller for at booke en tid, kan man ringe til hans klinik på Jernbanegade i Hobro.

Tjenester:

1. Diagnosticering: Kiropraktoren bruger moderne teknikker til at identificere kilden til patientens ubehag eller smerte.

2. Behandling: Han anvender en række forskellige metoder til at behandle smerter og lidelser i knogler, muskler og led.

3. Forebyggelse: Han giver råd om øvelser og livsstilsændringer som kan bidrage til at minimere risikoen for fremtidige problemer.

4. Skræddersyede behandlingsplaner: Alle behandlingsplaner er unikt designet til at imødekomme den enkelte patients specifikke krav og behov.

5. Behandling af voksne: Han har omfattende erfaring med behandling af voksne patienter med forskellige lidelser i bevægelsesapparatet.

6. Behandling af børn: Han er også kvalificeret til at behandle børn, der oplever problemer med deres muskler og led.

7. Konsultation: Patienter kan booke en tid til en indledende konsultation for at diskutere deres symptomer og finde ud af, hvordan kiropraktik kan hjælpe.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:00 - 16:00
TirsdagTIDSPERIODE8:00 - 16:00
OnsdagTIDSPERIODE8:00 - 16:00
TorsdagTIDSPERIODE8:00 - 16:00
FredagTIDSPERIODE8:00 - 12:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation