Kiropraktisk Klinik v/ Birgitte Slæbæk

Kiropraktor

Birgitte Slæbæk er en erfaren kiropraktor, der ejer kiropraktisk-klinik/">Kiropraktisk Klinik på Middelfartvej 121, 5200 Odense V. Hun blev uddannet på Palmer College of Chiropractic i USA den 3. oktober 1986 og har siden specialiseret sig i Gonstead-behandlingsmetoden. Birgittes personlige mentor er dr. Alex Cox DC, som er medindehaver af Gonstead Chiropractic Clinic i Wisconsin, USA og specialist i Gonstead-behandlings-metoden.

Hun tilbyder følgende tjenester:

1. Kiropraktisk Behandling: Brug af Gonstead-metoden for at rette ubalancer i rygsøjlen og nervebanerne. Dette hjælper med at bringe kroppen tilbage i balance og forbedrer livskvaliteten.

2. Tilpassede Behandlinger: Hver patient er unik, og behandlingerne tilpasses derfor individuelt efter hver patients behov.

3. Behandling for Alle Aldre: Metoden er skånsom nok til at kunne anvendes på patienter i alle aldre – spædbørn, børn, teenagere, voksne og ældre.

4. Videreuddannelse: Birgitte prioriterer løbende videreuddannelse for at sikre, at hun kan give sine patienter den bedste mulige behandling.

5. Rådgivning: Udover selve behandlingen giver Birgitte også råd om, hvordan man kan forebygge fremtidige problemer med rygsøjlen og nervebanerne.

I sin karriere har Birgitte vundet flere anerkendelser, herunder Gonstead Seminar Commitment Award – Best of the Best i 2001 og en udmærkelse fra Gonstead Seminar i juli 1989. Hun besøger dr. Alex Cox ca. en gang om året for at diskutere kiropraktik og deltager årligt i kurser både i Europa og USA, særligt inden for Gonstead-metoden.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE7:30 - 16:30
TirsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
OnsdagTIDSPERIODE7:30 - 17:00
TorsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:30
FredagTIDSPERIODE7:30 - 12:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation