Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
46 37 18 60
http://www.kirosk.dk
https://www.facebook.com/146726795520753
Stændertorvet 2, 1. sal. 4000 Roskilde

Kiropraktorhuset Roar

Kiropraktor

Beskrivelse:

Kiropraktor i Stændertorvet, 4000 Roskilde er en sundhedsprofessionel, der fokuserer på diagnose og behandling af neuromuskulære lidelser. De bruger manuel justering og/eller manipulation af rygsøjlen for at forbedre patientens helbred. Deres tjenester er designet til at reducere smerte og forbedre patientens funktion samt at uddanne dem om, hvordan de kan opretholde deres egen sundhed via øvelser og ergonomi.

Tjenester:

1. Manuel Justering: Kiropraktoren bruger hænderne til at justere og korrigere rygsøjlen, hvilket hjælper med at lindre smerter og forbedre funktionen.

2. Smertebehandling: Kiropraktoren tilbyder smertebehandling for forskellige lidelser som migræne, nakkesmerter, rygsmerter osv.

3. Forebyggende pleje: De hjælper med forebyggende pleje ved at give råd om kost, motion og livsstil.

4. Genoptræning: Kiropraktoren giver øvelser og vejledning til genoptræning efter skader eller operationer.

5. Ergonomisk Rådgivning: De giver råd om korrekt kropsholdning og bevægelse for at minimere risikoen for skader på arbejdspladsen eller hjemme.

6. Graviditetspleje: Tilbyder specialiseret pleje til gravide kvinder for at lette graviditetsrelaterede smerter og ubehag.

Bemærk: Navnet på den specifikke kiropraktor eller klinik blev ikke leveret i spørgsmålet, så denne beskrivelse er generel og kan variere fra klinik til klinik.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation