Nørrebro Kiropraktisk Klinik ApS V. Viktoria Dimitriewicz

Kiropraktor

Kiropraktisk klinik på Nordre Fasanvej, 2200 København N er en specialiseret klinik, der fokuserer på lindring og behandling af nakke- og lændesmerter, hovedpine, sportsskader og skuldersmerter. Klinikkens team af professionelle kiropraktorer har omfattende erfaring og ekspertise inden for disse områder og leverer skræddersyede behandlingsplaner til hver enkelt patient.

Her er en liste over tjenester, som klinikken tilbyder:

1. Behandling af nakkesmerter: Kiropraktorerne bruger forskellige teknikker til at lindre nakkesmerter, herunder justeringer, massage og øvelser.
2. Lændesmertebehandling: De behandler lændesmerter gennem justeringer, fysioterapiøvelser og rådgivning om korrekt kropsholdning.
3. Hovedpinebehandling: Klinikken tilbyder også behandlinger rettet mod forskellige typer hovedpine gennem justeringer, stresshåndteringsteknikker og kostjusteringer.
4. Sportsskadebehandling: De har specielle programmer for sportsfolk for at hjælpe med hurtig genopretning fra skader samt forebyggelse af fremtidige skader.
5. Skuldersmertebehandling: Deres terapeutiske tilgange inkluderer manipulation, stretching-øvelser og styrketræningsprogrammer designet til at tackle smerte i skulderområdet.

I tillæg til disse specialiserede tjenester, tilbyder klinikken også generelle kiropraktiske tjenester, herunder rutinemæssige justeringer, forebyggende pleje og rådgivning om livsstilsændringer.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE10:00 - 18:00
TirsdagTIDSPERIODE09:00 - 18:00
OnsdagTIDSPERIODE08:00 - 13:00
TorsdagTIDSPERIODE09:00 - 18:00
FredagTIDSPERIODE08:00 - 13:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation