Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Sanamut Aqqut 1 3900 Nuuk

Nuuk Kiropraktik

Kiropraktor

Sanamut Aqqut, beliggende i 3900 Nuuk, er en kiropraktorklinik, der tilbyder en række tjenester til både voksne og børn. Klinikken har fokus på at forbedre patienternes sundhed og livskvalitet gennem forskellige kiropraktiske teknikker.

Her er nogle af de tjenester, Sanamut Aqqut tilbyder:

1. Manuelle justeringer: Dette er en traditionel kiropraktisk behandling, hvor kiropraktoren bruger sine hænder til at justere rygsøjlen og lindre smerter eller ubehag.

2. Fysioterapi: Ved siden af de manuelle justeringer kan Sanamut Aqqut også tilbyde fysioterapi for at hjælpe med genoptræning efter skader eller operationer.

3. Graviditetskiropraktik: Denne service er specielt designet til gravide kvinder. Behandlingen har til formål at lindre ryg- og bækkensmerter forbundet med graviditet.

4. Børnekiropraktik: Sanamut Aqqut har specialiseret sig i behandling af spædbørn og børn. De bruger blide teknikker for at behandle problemer som kolik, øreinfektioner og astma.

5. Wellness-programmer: Klinikken tilbyder også wellness-programmer, der omfatter ernæringsrådgivning, træningsprogrammer og stresshåndteringsteknikker.

6. Smertehåndtering: For patienter med kroniske smerter kan Sanamut Aqqut tilbyde en integreret smertehåndteringsplan, der kombinerer kiropraktisk pleje med andre behandlingsmetoder.

Sanamut Aqqut er dedikeret til at levere personlig og effektiv pleje for alle deres patienter.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation