Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
46 35 23 80
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Stændertorvet 5, 1. sal. 4000 Roskilde

Rygcenter Roskilde ApS

Kiropraktor

Kiropraktorcentret på Stændertorvet, 4000 Roskilde, er en velrenommeret klinik, der tilbyder en bred vifte af kiropraktiske tjenester. Klinikken har et team af dygtige og erfarne kiropraktorer, der bruger forskellige behandlingsteknikker for at hjælpe patienter med forskellige muskuloskeletale problemer.

Her er nogle af de tjenester, de tilbyder:

1. Manuelle justeringer: Dette er en grundlæggende kiropraktisk teknik, som involverer anvendelse af hurtig kraft for at justere rygsøjlen og lindre smerter.

2. Smertebehandling: Kiropraktorerne på Stændertorvet er specialiserede i behandling af forskellige former for smerte, herunder nakke- og rygsmerter, hovedpine, migræne og smerter i leddene.

3. Genoptræning: De tilbyder også genoptræningstjenester for patienter, der har gennemgået operation eller har haft skader.

4. Rådgivning om livsstil: I tillæg til de fysiske behandlinger giver kiropraktorer også rådgivning om kost og motion for at fremme generel sundhed og velvære.

5. Graviditetspleje: De yder specifik pleje og støtte til gravide kvinder for at hjælpe med at håndtere ændringer i kroppen og reducere graviditetsrelaterede smerter.

6. Pediatrik chiropractic care: Dette er en specialiseret service, der tager sig af spædbørn og børns muskuloskeletale sundhed.

Kiropraktorcentret på Stændertorvet er kendt for sin personlige tilgang til behandling og sit engagement i at hjælpe patienter med at opnå optimal sundhed og velvære.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation