Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
74 62 29 52
http://www.aabenraa-sundhedsklinik.dk
https://www.facebook.com/704898076206575
Opnørplads 2 6200 Aabenraa

Aabenraa Sundhedsklinik

Kiropraktor

Beskrivelse:

Opnørplads er en kiropraktor klinik beliggende i 6200 Aabenraa. Klinikken er kendt for sin professionalisme og dedikation til at levere højkvalitets behandlinger. De har et team af dygtige og erfarne kiropraktorer, der er dedikeret til at hjælpe patienter med at opnå optimal sundhed og trivsel gennem en række forskellige behandlingsmetoder.

Kiropraktor Tjenester:

1. Manuel Terapi: Denne terapiform indebærer manuelle justeringer udført af den kyndige kiropraktor for at lindre smerter og forbedre funktionen i patientens bevægelsesapparat.

2. Fysioterapi: Opnørplads tilbyder også fysioterapi som en del af deres servicepakke. Dette kan omfatte øvelser, stræk og andre teknikker til at hjælpe patienterne med at genoprette deres fysiske evner.

3. Rådgivning om livsstil: Klinikken giver også råd og vejledning om kost, motion og andre livsstilsfaktorer, der kan hjælpe med at forbedre patienternes generelle sundhedstilstand.

4. Genoptræning: Efter en operation eller skade, tilbyder Opnørplads genoptræningsprogrammer designet til at hjælpe patienterne med hurtigt at genvinde styrke og mobilitet.

5. Smertebehandling: Klinikken specialiserer sig i behandling af forskellige typer smerter, herunder kroniske smerter, migræne, rygsmerter og meget mere.

6. Graviditetspleje: Kiropraktorer på Opnørplads har særlig ekspertise i at behandle graviditetsrelaterede problemer som bækkenløsning og rygsmerter under graviditet.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation