Aalborg Kiropraktik Og Fysioterapi

Kiropraktor

klinikken i Gugvej, 9210 Aalborg SØ, tilbyder de et omfattende udvalg af kiropraktor-tjenester. Behandlingerne retter sig mod lidelser i bevægeapparatet, som kan påvirke folks daglige liv.

De behandler hovedpiner og migræner, som kan være invaliderende for patienter. De behandlinger, der tilbydes på klinikken, hjælper med at lindre smerter og reducere hyppigheden og intensiteten af disse symptomer.

Desuden behandler de også svimmelhed samt skulderproblemer. De har erfaring med behandling af lændehold, der er en almindelig årsag til rygsmerter. Derudover tilbydes der behandlinger for ryg- og nakkesmerter.

Albue- og håndledsproblemer såvel som knæ- og ankelsmerter er andre områder, hvor klinikken har kompetence indenfor behandling. Hvis du lider af hælspore, en smertefuld tilstand forårsaget af inflammation under hælen, kan de også hjælpe med det.

På klinikken behandles både store og små patienter. Ghita har mange års erfaring med behandling af spædbørn – uanset om det er kolik, favoritside med hovedet eller banan-formet flitsbue-tendenser mm., hun kan hjælpe med at lindre ubehag og støtte barnets udvikling.

Kort sagt dækker På Klinikkens tjenester et bredt spektrum af lidelser i bevægeapparatet, og de har erfaring med at hjælpe patienter i alle aldre.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE08:00 - 17:00
TirsdagTIDSPERIODE08:00 - 17:00
OnsdagTIDSPERIODE08:00 - 17:00
TorsdagTIDSPERIODE08:00 - 17:00
FredagTIDSPERIODE08:00 - 15:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation