Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
74 42 58 52
http://www.dinkiropraktor.dk
https://www.facebook.com/157405291025954
Østergade 3 6400 Sønderborg

Als Kiropraktor Center ApS

Kiropraktor

Beskrivelse:

Kiropraktor i Østergade, 6400 Sønderborg er en professionel sundhedspleje specialist, der fokuserer på diagnose og behandling af neuromuskulære lidelser. De har en fremragende forståelse af den menneskelige krops biomekanik og tilbyder individuelt tilpassede behandlinger designet til at lindre smerte og forbedre patientens generelle funktion. Kiropraktoren tager sig tid til at lytte til patienters bekymringer og arbejder sammen med dem for at opnå deres sundhedsmål.

Tjenester:

1. Ryg- og Nakkebehandling: Kiropraktoren er specialiseret i håndtering af forskellige ryg- og nakkerelaterede smerter gennem manuel justering eller manipulation af rygsøjlen.

2. Hovedpinebehandling: Ved hjælp af forskellige kiropraktiske teknikker kan de hjælpe med at lindre spændingsrelaterede hovedpiner og migræner.

3. Forebyggende Pleje: De tilbyder rådgivning om kost, ernæring, motion og livsstil for at hjælpe med forebyggelse af skader.

4. Graviditetskiropraktik: De leverer sikre, effektive justeringer designet specielt til gravide kvinder for at lette graviditets-relateret ubehag.

5. Pediatrik Kiropraktik: De leverer blid spinal justering for børn fra nyfødte til teenagere.

6. Sportsskadebehandling: Specialiseret i behandling og genopretning fra forskellige sportsskader.

7. Arbejdsskader Behandling: De tilbyder effektive løsninger til at hjælpe med at lindre smerter forårsaget af arbejdsrelaterede skader.

Kiropraktoren i Østergade, 6400 Sønderborg er dedikeret til at forbedre patienternes livskvalitet gennem kiropraktisk pleje.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation