Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
38 88 05 87
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Hjemmevej 11 2870 Dyssegård

Annette Pedersen

Kiropraktor

Kiropraktor på Hjemmevej, 2870 Dyssegård er kendt for sin dygtige ekspertise og effektive behandlinger. De tilbyder en bred vifte af tjenester, der sigter mod at lindre smerter og forbedre patienternes generelle sundhed.

1. Kiropraktisk Justering: Dette indebærer justering af rygsøjlen og andre dele af kroppen for at lindre smerter og forbedre funktionen.

2. Smertebehandling: Kiropraktoren har specialiseret sig i håndtering af forskellige typer smerter, herunder nakkesmerter, rygsmerter og hovedpine.

3. Sportsskader Behandling: De tilbyder også rehabiliteringstjenester til patienter med sportsskader.

4. Graviditetskiropraktik: Dette er en speciel service rettet mod gravide kvinder for at hjælpe med at administrere graviditetsrelaterede smerter og ubehag.

5. Pædiatrisk Kiropraktik: Denne tjeneste fokuserer på behandling af spædbørn og børn for forskellige sundhedsmæssige problemer som kolik, øreinfektioner og astma.

6. Massage Terapi: Ud over kiropraktiske behandlinger tilbyder de også massage terapi for at lindre muskel spændinger og stress.

7. Forebyggende Pleje: Kiropraktoren lægger stor vægt på forebyggelsen af ​​sundhedsproblemer gennem korrekt ernæring, motion og livsstilsændringer.

8. Fysioterapi: De tilbyder fysioterapitjenester for at hjælpe patienter med at genoprette og vedligeholde fysisk funktion og mobilitet.

Kiropraktoren på Hjemmevej, 2870 Dyssegård er dedikeret til at levere høj kvalitet pleje i en venlig og indbydende atmosfære.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation