Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
49 22 48 48
Ikke tilgængligt
https://www.facebook.com/301496239879300
Kokkedal Industripark 2A 2980 Kokkedal

BioMekanikerne ApS

Kiropraktor

Kiropraktoren fra Kokkedal Industripark, 2980 Kokkedal tilbyder en række tjenester, der fokuserer på diagnose, behandling og forebyggelse af mekaniske problemer i muskuloskeletalsystemet. Dette omfatter især rygsøjlen.

Her er nogle af de tjenester kiropraktoren tilbyder:

1. Ryg- og nakkebehandling: Kiropraktoren bruger forskellige teknikker til at lindre smerter og forbedre funktionen i ryggen og nakken.

2. Hovedpinebehandling: Kiropraktisk behandling kan være effektiv til at behandle visse typer hovedpine.

3. Sportsrelaterede skader: Kiropraktoren hjælper med at behandle og forebygge skader relateret til sport og motion.

4. Graviditetskiropraktik: Tilbud om specialiseret pleje for gravide kvinder for at lindre smerter og ubehag forbundet med graviditet.

5. Pædiatrisk kiropraktik: Børn kan også drage fordel af kiropraktisk behandling, især når det gælder vækstrelaterede spørgsmål eller skader.

6. Arbejdsrelaterede skader: Behandling af skader erhvervet på arbejdspladsen som følge af dårlig ergonomi eller ulykker.

7. Massage terapi: Dette er en komplementær terapi, der ofte bruges sammen med kiropraktisk behandling for at hjælpe med at lindre muskelspændinger og stress.

8. Rehabilitering: Kiropraktorerne tilbyder øvelser og rådgivning til at hjælpe patienter med at komme sig efter skader eller operationer.

Alle disse tjenester er designet til at forbedre patientens generelle helbred, trivsel og livskvalitet.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation