Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
69 17 60 10
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Grønnedalsvej 14 8660 Skanderborg

Din Familiekiropraktor

Kiropraktor

Kiropraktor i Grønnedalsvej, 8660 Skanderborg tilbyder en bred vifte af tjenester for at hjælpe deres patienter med at opnå optimal sundhed. De specialiserer sig i behandling af forskellige muskuloskeletale lidelser, herunder rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine og sportsskader.

Her er nogle af de kiropraktiske tjenester, de tilbyder:

1. Kiropraktisk Justering: Denne procedure indebærer brug af hænder eller et lille instrument til at anvende en kontrolleret, pludselig kraft på en spinal led for at forbedre fysisk funktion.

2. Nakke- og Rygsmertebehandling: Kiropraktoren anvender forskellige teknikker for at lindre smerter og forbedre funktionen i nakken og ryggen.

3. Smertebehandling efter Bilulykke: De tilbyder specialiseret behandling for skader relateret til bilulykker som piskesmæld.

4. Sportskiropraktik: Dette omfatter forebyggelse og behandling af sportsrelaterede skader samt performance-optimering.

5. Behandling af Arbejdsrelaterede Skader: De hjælper med rehabilitering fra skader modtaget på arbejdspladsen.

6. Graviditetskiropraktik: Specialiserede teknikker anvendes til at hjælpe med smerter og ubehag forbundet med graviditet.

7. Pædiatrisk Kiropraktik: Dette er pleje rettet mod spædbørn og børn for at fremme sund vækst og udvikling.

Kiropraktoren på Grønnedalsvej i Skanderborg er dedikeret til at give deres patienter den bedste pleje muligt gennem brug af disse tjenester.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation