Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
20 98 52 98
https://netkiro.wordpress.com/
Ikke tilgængligt
Erritsø Bygade 92 7000 Fredericia

Fønix Kiropraktisk Klinik ApS

Kiropraktor

Kiropraktorhuset Fredericia er beliggende på Erritsø Bygade, 7000 Fredericia. De tilbyder en række kiropraktiske ydelser til patienter i alle aldre. Denne klinik er kendt for sin omfattende vurdering og behandling af forskellige muskuloskeletale lidelser.

Her er en liste over nogle af de tjenester, de tilbyder:

1. Rygsøjlebehandling: Kiropraktorerne på Kiropraktorhuset har omfattende erfaring med at behandle forskellige rygsygdomme som f.eks. iskias, diskusprolaps og lændesmerter.

2. Nakkebehandling: De hjælper patienter med nakkesmerter eller stivhed gennem manuel justering og terapi.

3. Hovedpinebehandling: De tilbyder også behandlinger for spændingshovedpine og migræne.

4. Graviditetskiropraktik: De har specialiserede programmer for gravide kvinder for at lindre ryg- og bækken smerter under graviditeten.

5. Børns kiropraktik: Børn kan også drage fordel af deres pædiatriske kiropraktiske tjenester, som kan hjælpe med at løse problemer som kolik, øreinfektioner eller skoliose.

6. Idrotsskader behandling: De har specialiseret sig i behandling af sportsrelaterede skader og bruger teknikker til at fremme hurtig genopretning.

7. Arbejdsskader behandling: Denne service hjælper med at behandle skader, der er opstået på arbejdspladsen.

Kiropraktorhuset Fredericia fokuserer på en helhedstilgang til sundhed og velvære, hvilket omfatter en grundig evaluering og personlig behandlingsplan for hver patient.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation