Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
44 47 05 47
http://www.kiroirbo.dk
Ikke tilgængligt
Bymidten 1B 3500 Værløse

Furesø Kiropraktorerne John Irbo og Lene Irbo ApS

Kiropraktor

Bymidten i 3500 Værløse er hjemsted for en dygtig kiropraktor, der tilbyder en bred vifte af tjenester til at hjælpe patienter med at lindre smerter og forbedre generel sundhed.

1. Almindelig Kiropraktisk Behandling: Denne service fokuserer på justering af rygsøjlen for at lindre smerter og pres i ryggen og nakken.

2. Massage: Som en del af den holistiske tilgang til sundhed, tilbyder klinikken også massage terapi, som kan hjælpe med at løsne stramme muskler og øge blodcirkulationen.

3. Genoptræning: Efter en skade eller operation kan genoptræning være nødvendig. Kiropraktoren vil udarbejde et individuelt træningsprogram for patienten.

4. Graviditetskiropraktik: Gravide kvinder kan opleve ryg- og bækkensmerter. Klinikken tilbyder specielle graviditetsjusteringer for at hjælpe med disse ubehageligheder.

5. Sportsskader Behandling: Bymidten’s kiropraktor har erfaring med behandling af sportsskader, herunder dem, der involverer leddene.

6. Ergonomisk Rådgivning: For dem der sidder ved et skrivebord hele dagen, eller udfører gentagne bevægelser på arbejdet, kan ergonomisk rådgivning være meget gavnligt.

7. Hovedpinebehandling: Mange lider af kroniske eller hyppige hovedpiner. Kiropraktoren ved Bymidten kan hjælpe med at lindre disse smerter gennem kiropraktisk pleje.

8. Behandling af børn: Kiropraktik er også sikker og effektiv til behandling af børn, der oplever rygsmerter eller andre relaterede problemer.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation