Kiro-Fys.dk

Kiropraktor

Tre tværfaglige klinikker tilbyder en række kiropraktor- og fysioterapitjenester på Nyelandsvej 2B og Godthåbsvej 129, 2000 Frederiksberg samt Borgergade 34 st th, 1300 Kbh. K. De har ingen ventetid og er beliggende tæt ved metroen og S-toget, med gode parkeringsforhold.

De besidder stor erfaring med behandling af rygproblemer, idrætsskader og babybehandling. Deres udstyr tillader dem at tilbyde digitale røntgenundersøgelser og ultralydsundersøgelser. Derudover har de et samarbejde med sundhedsforsikringer for både kiropraktik og fysioterapi.

De yder ubegrænset tilskud fra den offentlige sygesikring og Sygesikringen Danmark. Kiro-fys.dk bygger på et tværfagligt samarbejde mellem kiropraktorer og fysioterapeuter. Denne tværfaglighed giver deres patienter et effektivt behandlingsforløb i forhold til akutte såvel som kroniske lidelser.

Dette mindsker risikoen for tilbagefald gennem efterfølgende træning under professionel vejledning. I forbindelse med diagnosticering er det muligt at foretage digital røntgenundersøgelse eller ultralydsscanning.

Klinikken har desuden samarbejde med alle sundhedsforsikringer både i henhold til kiropraktik og fysioterapi. Der ydes ubegrænset tilskud fra sygesikringen og Sygesikringen Danmark.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:30 - 18:00
TirsdagTIDSPERIODE8:30 - 18:00
OnsdagTIDSPERIODE8:30 - 18:00
TorsdagTIDSPERIODE8:30 - 18:00
FredagTIDSPERIODE8:30 - 18:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation