Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Lukket nu
45 82 05 05
http://www.kirocare.dk
https://www.facebook.com/282441551841129
Hovedgaden 37A, 1. sal. th 3460 Birkerød

Kirocare Rygcenter

Kiropraktor

Kiropraktor Huset i Birkerød, beliggende på Hovedgaden, er kendt for dets professionelle og omsorgsfulde service. De tilbyder en række forskellige behandlingsmetoder tilpasset til hver enkelt klients unikke behov.

De vigtigste tjenester inkluderer:

1. Kiropraktisk justering: Denne teknik involverer brug af hænder eller et lille instrument til at anvende et pludseligt tryk på en spinal led for at forbedre strukturel justering og fysisk funktion.

2. Fysioterapi: Som en del af det integrerede sundhedsplejeapproach, arbejder de også sammen med fysioterapeuter for at hjælpe patienterne med genoptræning og rehabilitering.

3. Massage terapi: Dette hjælper med at lindre muskelspændinger, reducere stress og fremme generel velvære.

4. Akupunktur: De har eksperter indenfor akupunktur som kan hjælpe med smertelindring og fremme helbredelse.

5. Rådgivning om livsstil og ernæring: Kiropraktorerne her tror på en holistisk tilgang til sundhed, så de giver råd om kost, motion, ergonomi og andre aspekter af hverdagen, der kan påvirke dit velbefindende.

6. Forebyggende pleje: Udover behandling af eksisterende problemer er de også dedikerede til forebyggelse ved at hjælpe klienter med at lære sunde vaner og teknikker.

7. Graviditetspleje: De tilbyder specielle behandlinger for gravide kvinder for at hjælpe med ryg- og bækkensmerter, der ofte er forbundet med graviditet.

Kiropraktor Huset i Birkerød stræber efter at give hver patient en individuel behandlingsplan for at fremme optimal sundhed og trivsel.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
TirsdagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
OnsdagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
TorsdagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
FredagTIDSPERIODE8:00 - 12:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation