Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
88 80 72 10
http://www.kiropraktorerne.com
Ikke tilgængligt
Energivej 45 8963 Auning

Kiropraktik Danmark ApS

Kiropraktor

kiropraktisk-klinik/">Kiropraktisk Klinik Auning, beliggende på Energivej, 8963 Auning, er en velrenommeret klinik specialiseret i kiropraktik og muskuloskeletal sundhed. Klinikken tilbyder professionel og personlig pleje med det formål at forbedre patienternes livskvalitet gennem lindring af smerter og forbedring af generel bevægelighed.

Klinikkens service inkluderer:

1. Generelle kiropraktiske behandlinger: Dette omfatter justeringer og manipulationer for at rette op på muskel- og skeletproblemer, herunder ryg- og nakkesmerter.

2. Sportskiropraktik: Specielt designet til at hjælpe sportsfolk med at forbedre deres præstationer, forebygge skader samt behandle eksisterende skader.

3. Graviditetskiropraktik: Fokuseret på at hjælpe gravide kvinder med rygsmerter eller andre problemer forbundet med graviditet.

4. Pædiatrisk kiropraktik: Tilbyder behandlinger designet specifikt til børn for at håndtere en række sundhedsmæssige bekymringer som kolik, øreinfektioner eller ADHD.

5. Massage terapi: Komplementær terapi tilbydes for at hjælpe med helbredelse og smertelindring.

6. Genoptræning: Tilbyder individuelt tilpassede træningsprogrammer til genoptræning efter skader eller operationer.

7. Smertebehandling: Behandlingstilbud rettet mod at lindre kroniske og akutte smerter.

8. Forebyggende behandlinger: Fokuseret på forebyggelse af fremtidige skader og opretholdelse af sundhed gennem regelmæssig kiropraktisk pleje.

Kiropraktisk Klinik Auning er dedikeret til at give hver patient den bedste mulige behandling baseret på deres individuelle behov og livsstil.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation