Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
59 51 42 80
https://www.kiroklb.dk/
https://www.facebook.com/161972254159630
Elmegade 23 4400 Kalundborg

Kiropraktisk Center, Kalundborg ApS

Kiropraktor

Vi Tilbyder Behandling er en kiropraktisk-klinik/">kiropraktisk klinik i Elmegade, 4400 Kalundborg, der tilbyder en bred vifte af behandlinger designet til at optimere fysikken, lindre smerter og øge alment velvære. Deres team af dedikerede professionelle er klar til at hjælpe patienter med at nå deres helbredsmål gennem en række forskellige behandlinger.

De tilbyder følgende tjenester:

1. Kiropraktisk behandling: Denne type terapi bruges primært til behandling af muskel- og skeletproblemer, såsom ryg- eller nakkesmerter.

2. Bandagistbehandling: Dette indebærer anvendelse af støttebind og bandager for at behandle forskellige skader og lidelser.

3. Røntgenundersøgelse: En røntgenundersøgelse kan hjælpe med at diagnosticere en lang række sundhedsproblemer, fra knoglebrud til lungebetændelse.

4. Ultralydsskanning: Denne ikke-invasive procedure bruges ofte til billedliggørelse af indre organer og væv for bedre at kunne diagnosticere en patientens helbredstilstand.

Denne klinik stræber efter at give den bedste pleje muligt for hver patient og opfordrer alle, der har brug for deres tjenester, til at ringe i dag for mere information eller for at booke en aftale.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation