Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
62 22 85 85
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Odensevej 47A 5600 Faaborg

Kiropraktisk Center Sydfyn/Faaborg

Kiropraktor

Kiropraktorcentret på Odensevej i Faaborg er kendt for sin høje standard af kiropraktiske ydelser. Klinikken tilbyder en række behandlinger, der er designet til at hjælpe patienter med forskellige helbredsproblemer, særligt relateret til muskler og led.

Her er nogle af de tjenester, de tilbyder:

1. Ryg- og nakkebehandling: De hjælper med at lindre smerter og ubehag i ryggen og nakken gennem manuel justering.

2. Hovedpinebehandling: De har erfaring i behandling af forskellige typer hovedpine ved hjælp af kiropraktiske teknikker.

3. Sportskiropraktik: De har særlig ekspertise i behandling af sportsrelaterede skader og bruger forskellige teknikker for at fremme hurtig heling.

4. Graviditetskiropraktik: De tilbyder skånsomme behandlingsmetoder for gravide kvinder, der kan hjælpe med at lindre rygsmerter eller bækkenproblemer.

5. Pædiatrisk kiropraktik: Dette er specialiserede tjenester rettet mod spædbørn og børn for at behandle en række betingelser som kolik, spændinger eller lammelser.

6. Arbejdsskadebehandling: De arbejder også med patienter, der har lidt fysiske skader på arbejdspladsen, og hjælper dem med genoptræning og rehabilitering.

7. Massage og fysioterapi: Ud over kiropraktiske behandlinger tilbyder de også massage og fysioterapi for at hjælpe med at lindre muskelspændinger og fremme generel velvære.

Klinikken på Odensevej i Faaborg er dedikeret til at levere omfattende pleje, der adresserer både symptomer og årsager til patienternes helbredsproblemer. De arbejder tæt sammen med hver enkelt patient for at udvikle en personlig behandlingsplan, der bedst imødekommer deres individuelle behov.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation