Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
47 31 60 80
http://kirofred.dk
Ikke tilgængligt
Torvet 7B 3600 Frederikssund

Kiropraktisk Klinik

Kiropraktor

Kiropraktorhuset Frederikssund, beliggende på Torvet i 3600 Frederikssund, tilbyder en bred vifte af kiropraktiske ydelser. De er kendt for deres dedikation til at hjælpe patienter med at opnå optimal sundhed gennem effektive og individualiserede behandlingsplaner.

Her er nogle af de tjenester, de tilbyder:

1. Kiropraktisk justering: Dette er en teknik, hvor kiropraktoren anvender en kontrolleret kraft på et led i rygsøjlen for at forbedre funktionen og reducere smerter.

2. Massage terapi: Denne service hjælper med at lindre muskelspændinger og stress, fremme afslapning og forbedre blodcirkulationen.

3. Fysioterapi: Denne behandling bruges til at behandle forskellige fysiske skader og lidelser ved hjælp af øvelser og manuelle teknikker.

4. Akupunktur: En behandlingsform der bruger tynde nåle indsat i specifikke punkter på kroppen for at lindre smerte og behandle forskellige sundhedsforhold.

5. Graviditetspleje: Kiropraktorerne her har specialtræning i at håndtere graviditet-relaterede problemer som bækken- og rygsmerter.

6. Børnekiropraktik: Denne service er rettet mod babyer og børn for tidlig diagnosticering og forebyggelse af helbredsmæssige problemer forbundet med rygsøjlen.

Kiropraktorhuset Frederikssund er kendt for sin holistiske tilgang til sundhed og velvære, som omfatter både fysisk og mental sundhed.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation