Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
22 31 66 81
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Nørredige 28 6950 Ringkøbing

Kiropraktisk Klinik Charlotte Søgaard Slyk ApS

Kiropraktor

Beskrivelse:

Kiropraktoren i Nørredige, 6950 Ringkøbing er en professionel sundhedsservice, der fokuserer på diagnose og behandling af muskel- og skeletsystemet, især rygsøjlen. Klinikken har et team af erfarne kiropraktorer, der bruger manuelle justeringsteknikker for at hjælpe patienter med at lindre smerter og forbedre deres generelle velbefindende.

Tjenester:

1. Manuelle Justeringer: Dette involverer anvendelse af en præcis kraft på bestemte dele af rygsøjlen for at korrigere strukturelle alignmentproblemer.

2. Fysioterapi: De tilbyder også fysioterapibehandlinger til genoptræning efter skader og forbedring af mobilitet.

3. Massage Terapi: Denne service inkluderer dybdegående massage til lindring af muskelspændinger og smerte.

4. Graviditetskiropraktik: Specialiserede tjenester for gravide kvinder til håndtering af rygproblemer forbundet med graviditet.

5. Pædiatrisk Kiropraktik: Dette omfatter behandlinger designet specielt til børn og unge.

6. Forebyggende Behandlinger: Klinikken leverer også forebyggende pleje for at hjælpe patienterne med at undgå fremtidige problemer med muskel- og skeletsundheden.

7. Rådgivning om Livsstil og Ernæring: De giver vejledning om sunde livsstilsvaner og ernæring, der kan understøtte patienternes generelle sundhed og velbefindende.

8. Øvelsesprogrammer: De tilbyder skræddersyede motion- og stretchingprogrammer for at fremme helbredelse og forebygge yderligere skade.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation