Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
86 94 75 65
http://www.galten-kiropraktik.dk
https://www.facebook.com/702953976785255
Torvet 14 8464 Galten

Kiropraktisk Klinik Galten

Kiropraktor

Kiropraktor Torvet er en velrenommeret klinik beliggende i 8464 Galten. De tilbyder en bred vifte af kiropraktiske tjenester for at hjælpe patienter med at opnå optimal sundhed. Klinikkens professionelle hold arbejder sammen med patienterne for at diagnosticere og behandle forskellige muskuloskeletale lidelser.

Her er nogle af de services, der tilbydes på Kiropraktor Torvet:

1. Manuel Justering: Denne behandling involverer brug af hænderne til at manipulere patientens rygsøjle og andre dele af kroppen for at korrigere justering og fremme helbredelse.

2. Fysioterapi: Som en del af den samlede behandlingsplan kan fysioterapi anvendes for at hjælpe med genopretning efter skade eller operation.

3. Massage: Massageterapi kan lindre spændinger, øge blodcirkulationen og fremme generel velvære.

4. Akupunktur: Dette er en gammel behandlingsform, der kan lindre smerter og spændinger ved at indsætte tynde nåle på specifikke punkter på kroppen.

5. Rådgivning om livsstil: Kiropraktorerne rådgiver også patienterne om ernæring, motion og andre aspekter af en sund livsstil.

6. Forebyggende pleje: De tilbyder også forebyggende pleje for at hjælpe patienterne med at undgå fremtidige problemer med muskuloskeletalsystemet.

7. Genoptræning: Tilbyder genoptræningsprogrammer til patienter efter operation eller skade for at hjælpe dem med at komme tilbage til deres normale liv.

8. Graviditetskiropraktik: De tilbyder også særlig pleje og behandling for gravide kvinder, hvilket kan bidrage til en mere behagelig graviditet og fødsel.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation