Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Lukket nu
59 43 11 92
http://www.kiroholbaek.dk
https://www.facebook.com/107775732659131
Ahlgade 15, 1. sal. 4300 Holbæk

Kiropraktisk Klinik Holbæk

Kiropraktor

Ahlgade Kiropraktor i 4300 Holbæk er en velrenommeret klinik, der tilbyder en række services. De fokuserer på at behandle forskellige muskuloskeletale lidelser som rygsmerter, nakkesmerter, hovedpine samt sportsskader.

Nogle af de vigtigste tjenester, der tilbydes af Ahlgade Kiropraktor inkluderer:

1. Kiropraktisk Justering: Denne behandling bruger manuel justering for at rette op på subluxationer (mindre misplaceringer) i rygsøjlen, hvilket kan hjælpe med at lindre smerter og forbedre bevægelighed.

2. Fysioterapi: Ahlgade Kiropraktor tilbyder også fysioterapi som en del af deres helbredende tilgang. Dette kan omfatte øvelser for at styrke musklerne omkring rygsøjlen og andre dele af kroppen.

3. Massage Terapi: For patienter med kroniske smerter tilbyder Ahlgade Kiropraktor massage terapi som kan være yderst effektivt til lindring af smerte og spændinger.

4. Rådgivning om Livsstil: På Ahlgade Kiropraktor mener de, at sundhed handler om mere end bare behandling af symptomer. Derfor giver de også råd om kost, motion og andre aspekter af livsstilen for at hjælpe patienterne med at leve et sundere liv generelt.

5. Akupunktur: Denne gamle kinesiske praksis anvendes også som en del af Ahlgade Kiropraktors holistiske tilgang til sundhed. Akupunktur kan være effektiv til behandling af en række forhold, herunder kronisk smerte.

Med deres professionelle og individuelt tilpassede behandlinger, er Ahlgade Kiropraktor dedikeret til at hjælpe deres patienter med at opnå bedre sundhed og velvære.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
TirsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
OnsdagTIDSPERIODE8:00 - 14:00
TorsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
FredagTIDSPERIODE8:00 - 14:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation