Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
98 46 13 12
http://www.kiropraktik.dk
https://www.facebook.com/222464651099209
Sophus Falcks Vej 1L 9300 Sæby

Kiropraktisk Klinik i Sæby

Kiropraktor

Beskrivelse:
Kiropraktorklinikken på Sophus Falcks Vej i Sæby er et velrenommeret sundhedscenter, der tilbyder professionelle kiropraktiske ydelser. Klinikken har dygtige og erfarne kiropraktorer, der er engagerede i at forbedre patienternes helbred og velbefindende gennem effektive behandlingsmetoder. De lægger stor vægt på at diagnosticere årsagen til patientens problemer og ikke kun behandle symptomer.

Kiropraktor-tjenester:

1. Generel Kiropraktisk Behandling: Denne behandling retter sig mod mange almindelige helbredsproblemer såsom nakkesmerter, rygsmerter, hovedpine osv.

2. Sportskiropraktik: Denne service hjælper sportsfolk med at opnå optimal fysisk ydeevne og forebygge skader.

3. Graviditetskiropraktik: Tilpassede behandlinger til gravide kvinder for at lindre graviditetsrelaterede smerter og ubehag.

4. Pædiatrisk Kiropraktik: Specielt designet til spædbørn og børn for at håndtere forskellige sundhedsmæssige udfordringer.

5. Ældrepleje Kiropraktik: Denne tjeneste fokuserer på helbredsmæssige udfordringer hos ældre mennesker som ledsmerter, balanceproblemer m.m.

6. Ergonomisk Rådgivning: Professionel vejledning om korrekt kropsholdning og arbejdsstillinger for at forebygge muskuloskeletale problemer.

7. Massage og Fysioterapi: Disse tjenester hjælper med at lindre smerter, fremme heling og forbedre kroppens funktion.

8. Rehabilitering: Individuelt tilpassede træningsprogrammer for at hjælpe patienter med at komme sig efter skader, operationer eller langvarige helbredsproblemer.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation