Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
62 51 14 61
http://www.ledvogteren.dk/
Ikke tilgængligt
Østergade 63, st. sal. th 5900 Rudkøbing

Kiropraktisk Klinik/Jørgen R. Kock D. C.

Kiropraktor

kiropraktisk-klinik/">Kiropraktisk Klinik Ledvogteren er en sundhedsklinik, der drives af Jørgen R. Kock. Klinikken er beliggende i Østergade, 5900 Rudkøbing. Han tilbyder sine professionelle kiropraktiske tjenester på to forskellige steder – Svendborg og Rudkøbing.

I Svendborg kan man træffe ham mandag, onsdag og fredag fra kl. 10.00 til 12.00, samt mandag og onsdag fra kl. 16.00 til 18.00.

I Rudkøbing kan han træffes tirsdag fra kl. 10:00 til 12:00 og torsdag fra kl. 16:00 til 18:00.

Han kan også kontaktes på mobilnummeret 40531461 for yderligere information eller for at arrangere en aftale uden for de normale åbningstider.

Tjenesterne hos Kiropraktisk Klinik Ledvogteren omfatter:

1) Generel kiropraktisk behandling: Dette hjælper med at justere skelettet, især rygsøjlen, for at lindre smerter og fremme generel sundhed.

2) Behandling af muskel- og ledsmerter: Denne service hjælper med at lindre smerter i muskler og led gennem forskellige teknikker som manipulering og blød vævsbehandling.

3) Behandling af hovedpine og migræne: Ved hjælp af specifikke teknikker kan kiropraktoren hjælpe med at lindre hovedpine og migræne ved at justere rygsøjlen og lindre spændinger i nakken.

4) Behandling af sportsskader: Kiropraktisk behandling kan hjælpe med at behandle en række forskellige sportsskader, herunder forstuvninger, strækninger og dislokationer.

5) Forebyggende pleje: Denne service fokuserer på forebyggelse af fremtidige skader og sundhedsproblemer gennem regelmæssig kiropraktisk pleje.

Jørgen R. Kock er dedikeret til at hjælpe sine patienter med at opnå optimal sundhed gennem effektiv kiropraktisk behandling.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation