Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
45 29 99 00
http://www.kiropraktor-lyngby.dk
Ikke tilgængligt
Lyngby Hovedgade 27-29, 1. sal. 2800 Kongens Lyngby

Kiropraktisk Klinik Kgs. Lyngby

Kiropraktor

Kiropraktoren på Lyngby Hovedgade, 2800 Kongens Lyngby er kendt for deres ekspertise og dedikation til at hjælpe patienter med muskuloskeletale smerter. De fokuserer på diagnose, behandling og forebyggelse af mekaniske lidelser i muskler og led.

Her er en liste over tjenester, de tilbyder:

1. Kiropraktisk Justering: Denne behandlingsmetode involverer håndtering af kroppen for at justere rygsøjlen og forbedre kroppens fysiske funktion.

2. Massage Terapi: Dette omfatter forskellige massageteknikker designet til at lindre muskelspændinger og stress.

3. Rehabilitering: Behandlingen fokuserer på genopbygning af styrke og mobilitet efter skader eller operationer.

4. Rådgivning om Livsstil: Kiropraktoren giver rådgivning om kost, motion, ergonomi og andre aspekter af dagligdagen for at fremme optimal sundhed.

5. Graviditetspleje: De tilbyder specialiserede tjenester til gravide kvinder for at hjælpe med smerter forbundet med graviditet.

6. Pædiatrisk Kiropraktik: Denne service er specifikt rettet mod børn og unge for at behandle eventuelle muskuloskeletale problemer tidligt i livet.

7. Forebyggende Pleje: Regelmæssige check-ups anbefales for at opretholde god spinal sundhed og forebygge fremtidige problemer.

8. Akupunktur: Denne traditionelle kinesiske medicinpraksis bruges til at lindre smerter og behandle forskellige fysiske, mentale og følelsesmæssige tilstande.

Disse tjenester bidrager alle til at fremme generel sundhed, velvære og en forbedret livskvalitet for patienterne.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation