Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
43 45 70 16
http://www.glostrupkiro.dk
https://www.facebook.com/519241241470249
Hovedvejen 152C 2600 Glostrup

Kiropraktisk Klinik Lizet Nancke ApS

Kiropraktor

Kiropraktorcentret på Hovedvejen, 2600 Glostrup, tilbyder en bred vifte af tjenester til at hjælpe patienter med at lindre smerter og forbedre deres generelle sundhed. De har erfarne kiropraktorer, der er eksperter i at håndtere forskellige muskuloskeletale problemer.

1. Rygsøjlejustering: Dette involverer manuel manipulation af rygsøjlen for at korrigere alignment og lindre smerter.

2. Massage terapi: Denne service bruges ofte til at lindre muskelspændinger og stresse.

3. Fysioterapi: Kiropraktorcentret tilbyder også fysioterapitjenester for at hjælpe patienterne med genoptræning efter skader.

4. Graviditet Kiropraktikpleje: De leverer pleje til gravide kvinder, der oplever rygsmerter eller andre ubehag forbundet med graviditet.

5. Sportsskader Behandling: Hvis du har fået en sportsskade, kan kiropraktorerne på dette center hjælpe dig med genopretning og smertelindring.

6. Ergonomisk Rådgivning: De giver råd om korrekt kropspositionering i hjemmet eller på arbejdspladsen for at forebygge skader og smerter.

7. Akupunktur: Centret tilbyder også akupunktur som en alternativ behandlingsmetode for forskellige helbredsproblemer.

8. Forebyggende pleje: Deres forebyggende plejetjenester har til formål at forhindre fremtidige helbredsproblemer og skader.

Kiropraktorcentret på Hovedvejen er dedikeret til at hjælpe patienterne med at opnå optimal sundhed gennem sikre og effektive kiropraktiske teknikker.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation