Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
98 17 70 90
http://www.kirolundis.dk
https://www.facebook.com/891459550963892
Torvet 1B 9400 Nørresundby

Kiropraktisk Klinik Nørresundby ApS

Kiropraktor

Beskrivelse:
I hjertet af Nørresundby, på Torvet, 9400, ligger en prominent kiropraktorklinik. Klinikkens veluddannede og erfarne kiropraktorer tilbyder en bred vifte af behandlinger med det formål at forbedre patienternes helbred og livskvalitet. De benytter den nyeste teknologi og teknikker inden for feltet for at sikre effektive resultater.

Services:

1. Kiropraktisk Justering: Klinikken tilbyder justeringer til at korrigere muskel- og skeletproblemer, som kan være årsagen til kronisk smerte eller ubehag.

2. Fysioterapi: Denne service inkluderer individuelt tilpassede øvelser og behandlingsplaner for at hjælpe patienterne med genoptræning efter skader eller kirurgi.

3. Massage Terapi: Klinikken har certificerede massageterapeuter, der hjælper med at løsne stramme muskler og fremme generel wellness.

4. Akupunktur: Behandling ved brug af tynde nåle indsat i bestemte punkter på kroppen for at lindre smerter og behandle forskellige sundhedstilstande.

5. Rådgivning om Livsstil: Dette inkluderer rådgivning om ernæring, motion, søvnvaner mv., der kan bidrage til et bedre helbred og velvære.

6. Graviditetskiropraktik: Specialiseret behandling designet til gravide kvinder for at lindre rygsmerter, bækkensmerter og andre graviditetsrelaterede problemer.

7. Forebyggende Pleje: Klinikken tilbyder også forebyggende pleje for at hjælpe patienter med at undgå fremtidige helbredsproblemer eller skader.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation