Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Åben nu - 23/05/2024
Fra: 08:00 Til: 12:00
39 66 39 39
http://www.kiropraktik.net
Ikke tilgængligt
Søborg Hovedgade 209, 1. sal. 1 2860 Søborg

Kiropraktisk Klinik Søborg ApS

Kiropraktor

kiropraktor-soeborg/">Kiropraktor Søborg Hovedgade er en velkendt kiropraktisk-klinik/">kiropraktisk klinik beliggende i hjertet af Søborg, Danmark. Klinikken tilbyder en række tjenester for at hjælpe patienter med at håndtere forskellige muskuloskeletale lidelser.

Tjenester inkluderer:

1. Kiropraktisk Justering: Dette er en terapi, der omhandler justering af rygsøjlen for at lindre smerter og forbedre generel sundhed.

2. Fysioterapi: De tilbyder også fysioterapi-tjenester til patienter med forskellige typer muskelskader eller bevægelsesproblemer.

3. Massage Therapy: Denne service er designet til at lindre spændinger og stress, fremme afslapning og velvære.

4. Genoptræning: Kiropraktor Søborg Hovedgade tilbyder genoptræningsprogrammer designet til at hjælpe patienter med at genvinde styrke og mobilitet efter skade eller operation.

5. Forebyggelse af Arbejdsskader: De arbejder tæt sammen med virksomheder om forebyggelse og håndtering af arbejdsrelaterede skader.

6. Graviditetspleje: De yder specialiseret pleje og behandlinger for gravide kvinder for at sikre deres komfort under graviditeten.

7. Behandling af Børn og Spædbørn: De har også specialiserede tjenester rettet mod sundhedsproblemer specifikke for børn og spædbørn.

Kiropraktor Søborg Hovedgade er kendt for deres professionelle tilgang og dedikation til at forbedre patienters livskvalitet gennem kiropraktisk pleje.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE12:00 - 17:00
TirsdagTIDSPERIODE08:00 - 12:00
OnsdagTIDSPERIODE12:00 - 17:00
TorsdagTIDSPERIODE08:00 - 12:00
FredagLUKKETIngen Åbningstider
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation