Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
56 14 19 11
http://www.kiropraktiskkliniksolroed.dk
https://www.facebook.com/986507031466281
Solrød Center 36 2680 Solrød Strand

Kiropraktisk Klinik Solrød Aps

Kiropraktor

Kiropraktor Solrød Center er beliggende i 2680 Solrød Strand. Klinikken tilbyder en række kiropraktiske ydelser til både børn og voksne med henblik på at forbedre deres sundhed og livskvalitet.

Her er et udvalg af de tjenester, de tilbyder:

1. Kiropraktisk Justering: Dette er en manuel terapiform, hvor kiropraktoren anvender specifikke justeringer for at korrigere rygsøjleproblemer og optimere kroppens funktion.

2. Massage Terapi: Klinikken tilbyder også massagebehandlinger som komplementær behandling til kiropraktik for at lindre muskelspændinger og fremme heling.

3. Fysioterapi: De har fysioterapeuter på holdet, der kan hjælpe patienterne med genoptræning og bevægelsesterapi.

4. Akupunktur: Som et alternativt eller supplerende behandlingsvalg tilbyder de akupunktur for at lindre smerter og stimulere kroppens helingsprocesser.

5. Rådgivning om Livsstil: Derudover giver de råd om kost, motion, ergonomi og andre aspekter af livsstilen, som kan bidrage til bedre helbred og velvære.

Kiropraktor Solrød Center har dedikeret sig selv til at levere personlig pleje i en afslappende atmosfære. Alle behandlinger skræddersyes efter individets behov med det formål at fremme optimal sundhed gennem naturlige metoder.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation