Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
56 95 63 95
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Sankt Mortens Gade 21 3700 Rønne

Kiropraktisk Klinik v/ Catherine Delagarde

Kiropraktor

Beskrivelse:
Kiropraktor på Sankt Mortens Gade, 3700 Rønne tilbyder en lang række behandlinger og tjenester. De har en dygtig og erfaren personalegruppe, der er dedikeret til at hjælpe patienterne med at forbedre deres helbred og velvære. Klinikken er kendt for sin professionelle service og høje kundetilfredshed.

Tjenester:

1. Ryg- og nakkebehandling: Kiropraktoren hjælper med at lindre smerter i ryggen og nakken gennem manuelle justeringer.

2. Hovedpinebehandling: De tilbyder behandlingstjenester til patienter, der lider af kroniske eller episodiske hovedpiner.

3. Sportsrelaterede skader: Kiropraktoren behandler forskellige typer sportsrelaterede skader for at hjælpe patienterne med at komme hurtigt tilbage i spillet.

4. Graviditetskiropraktik: De leverer specialiseret pleje for gravide kvinder for at lindre rygsmerter og hjælpe med en sundere graviditet.

5. Pædiatrisk kiropraktik: De yder også pleje til børn for forskellige sundhedsmæssige problemer som kolik, øreinfektioner og astma.

6. Ældrepleje: Klinikken giver også behandlinger til ældre mennesker, der lider af forskellige aldersrelaterede lidelser.

7. Arbejdsplads vurdering: Kiropraktoren kan foretage arbejdspladsvurderinger for at identificere og rette op på potentielle sundhedsmæssige risici i arbejdsmiljøet.

8. Rehabilitering: De har også rehabiliteringsprogrammer til patienter, der er kommet sig efter skader eller operationer.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation