Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Lukket nu - 22/07/2024
Fra: 8:00 Til: 18:00
64 82 14 42
http://www.otterup-kiropraktik.dk
Ikke tilgængligt
Søndergade 26 5450 Otterup

Kiropraktisk Klinik v/ Iain Michael Stuart Hartfield

Kiropraktor

Søndergade Kiropraktor i 5450 Otterup er en højt anset sundhedspleje facilitet dedikeret til at levere kvalitetskiropraktiske tjenester. De har et team af erfarne og kyndige kiropraktorer, der anvender forskellige teknikker til behandling af forskellige muskuloskeletale lidelser.

De tilbyder følgende tjenester:

1. Manuel Justering: Dette er en traditionel kiropraktisk teknik, hvor kiropraktoren anvender en kontrolleret, pludselig kraft på specifikke led for at forbedre funktion og mobilitet.

2. Fysioterapi: Klinikken tilbyder også fysioterapeutiske behandlinger som hjælpemiddel i genoptræningsprocessen efter skader eller operationer.

3. Massage terapi: Massage terapi kan hjælpe med at lindre muskelspændinger, forbedre blodcirkulationen og fremme generel wellness.

4. Akupunktur: Denne gamle praksis bruges til at lindre smerter og behandle forskellige helbredsmæssige betingelser ved at indsætte tynde nåle på bestemte punkter på patientens krop.

5. Rådgivning om kost og ernæring: Kiropraktorerne giver råd om kost og ernæringsmæssige retningslinjer for at støtte patientens generelle sundhed og velvære.

6. Graviditetskiropraktik: Det kan hjælpe gravide kvinder med at håndtere smerter og ubehag forbundet med graviditet.

7. Sportskiropraktik: Denne service retter sig mod sportsfolk, der ønsker at forbedre deres præstationer, forebygge skader eller komme sig efter sportsrelaterede skader.

Søndergade Kiropraktor er dedikeret til at hjælpe patienterne med at opnå optimal sundhed gennem effektiv kiropraktisk pleje.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
TirsdagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
OnsdagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
TorsdagTIDSPERIODE8:00 - 14:00
FredagTIDSPERIODE8:00 - 15:30
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation