Kiropraktisk Klinik v/ Lars Juul

Kiropraktor

Kiropraktorerne på Østerbrogade, 2100 København Ø, tilbyder en bred vifte af kiropraktiske tjenester med fokus på at forbedre patienternes generelle helbred og livskvalitet.

1. Almindelig Kiropraktisk Behandling: De tilbyder manuelle justeringer designet til at reducere smerter og forbedre funktionen i led og muskler.

2. Sportskiropraktik: Denne service er rettet mod sportsfolk, hvor de hjælper med at behandle og forebygge skader samt forbedre præstationen.

3. Graviditetskiropraktik: De tilbyder specielle behandlinger for gravide kvinder for at hjælpe med rygsmerter og andre ubehag forbundet med graviditet.

4. Pædiatrisk Kiropraktik: Tjenester inkluderer blid behandling designet specielt til børns sundhed og velvære.

5. Fysioterapi: De har også fysioterapeuter, der arbejder sammen med kiropraktorerne for at give en holistisk behandling.

6. Massage: Ud over kiropraktiske justeringer tilbyder de også forskellige former for massage terapier såsom sportsmassage og dybdegående massage.

7. Genoptræning: De har genoptræningsfaciliteter, der hjælper patienterne med at komme sig efter skader eller operationer.

Klinikken har et team af dedikerede professionelle, der arbejder sammen om at yde den bedste pleje mulig – alt sammen i et trygt, behageligt og venligt miljø.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:30 - 18:00
TirsdagTIDSPERIODE8:30 - 18:00
OnsdagTIDSPERIODE8:30 - 14:30
TorsdagTIDSPERIODE8:30 - 18:00
FredagTIDSPERIODE8:30 - 15:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation