Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
32 94 00 75
http://www.kiropraktoren.net
Ikke tilgængligt
Rønne Alle 15 2791 Dragør

Kiropraktisk Klinik v/ Mette Lønstrup

Kiropraktor

Kiropraktorhuset på Rønne Alle i Dragør er kendt for sine højt kvalificerede kiropraktorer og deres dedikation til at hjælpe patienter med muskuloskeletale problemer. Det er et sted, hvor sundhed og velvære er en prioritet, og hvor hver patient modtager individuel opmærksomhed og pleje.

Tjenesterne inkluderer:

1. Generel Kiropraktisk Behandling: Denne service fokuserer på diagnosticering, behandling og forebyggelse af mekaniske lidelser i muskuloskeletalsystemet.

2. Sportsskader Behandling: Kiropraktorerne her specialiserer sig også i behandlingen af sportsskader, der hjælper atleter med at komme sig hurtigt og effektivt.

3. Børnekiropraktik: Børn kan også drage fordel af kiropraktiske tjenester på denne klinik. Kiropraktorer sikrer, at børns rygsøjler udvikler sig korrekt og uden komplikationer.

4. Graviditetskiropraktik: Tilbyder specielle justeringsteknikker til gravide kvinder for at lindre ryg- og ledsmerte under graviditeten.

5. Ergonomisk rådgivning: Klinikken giver råd om optimal kropsholdning ved arbejde eller hjemmet for at forebygge skader og smerter.

6. Massage terapi: Udover kiropraktisk pleje tilbyder de også massage terapi for bedre afslapning og stresshåndtering.

7. Genoptræning: De tilbyder genoptræningsprogrammer for patienter, der har gennemgået operationer eller alvorlige skader.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation