Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
98 82 25 44
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Vivaldisvej 6 9700 Brønderslev

Kiropraktisk Klinik v/ Susanne Lynge Rosing

Kiropraktor

Vivaldisvej Kiropraktor i 9700 Brønderslev tilbyder en bred vifte af behandlinger for patienter, der oplever rygsmerter, nakkesmerter og andre muskuloskeletale lidelser. De fokuserer på at diagnosticere og behandle mekaniske lidelser i muskel- og skeletsystemet, især rygsøjlen.

Tjenesterne inkluderer:

1. Kiropraktisk justering: Dette er den mest almindelige behandlingsmetode, hvor kiropraktoren anvender kontrollerede kraft på bestemte dele af kroppen for at lindre smerter og genoprette normal funktion.

2. Massage terapi: Denne service tilbydes for at lette muskelspændinger og stress. Det kan gøre justeringer mere effektive ved at slappe af i kroppen før behandlingen.

3. Fysioterapi: Vivaldisvej Kiropraktor bruger også fysioterapi teknikker for at hjælpe patienterne med at genvinde deres bevægelsesevne efter skader eller operationer.

4. Rådgivning om livsstil: De giver vejledning om kost, motion og andre livsstilsfaktorer, der kan bidrage til patienternes generelle sundhed og velbefindende.

5. Forebyggende pleje: Klinikken lægger stor vægt på forebyggelse af fremtidige rygproblemer gennem korrekt holdning, ergonomi i arbejdsmiljøet og regelmæssig motion.

6. Graviditetspleje: De tilbyder specialiserede kiropraktiske behandlinger for gravide kvinder for at hjælpe med at lindre ryg- og bækensmerter forbundet med graviditet.

Vivaldisvej Kiropraktor er dedikeret til at give højkvalitetspleje, der er skræddersyet til hver patients individuelle behov.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation