Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Lukket nu - 24/05/2024
Fra: 8:00 Til: 13:00
70 32 37 30
https://kiropraktor-bornholm.dk/
https://www.facebook.com/Kiropraktor-Bornholm/
Gl Rønnevej 17A 3730 Nexø

Kiropraktor Bornholm

Kiropraktor

Hos Kiropraktor Bornholm har de mange års erfaring med at behandle patienter med forskellige symptomer, diagnoser og sværhedsgrader. De er eksperter i en lang række teknikker, og takket være kontinuerlige opfølgninger kan de løbende justere behandlingen for at sikre det bedst mulige resultat.

Kiropraktor Bornholm tilbyder en bred vifte af kiropraktiske ydelser, herunder:

1. Behandling af smerter i muskler og led: Hvis du oplever smerter i dit bevægeapparat, kan kiropraktoren hos Kiropraktor Bornholm hjælpe dig med at lindre disse smerter gennem effektive teknikker.

2. Behandling af hovedpine, træthed og svimmelhed: Disse symptomer kan ofte være forbundet med problemer i bevægeapparatet. Hos Kiropraktor Bornholm er de specialiserede i at identificere og behandle roden til problemet.

3. Behandling af ischias og nervesmerter forbundet med diskusprolaps eller anden nerveafklemning: Kiropraktorerne på klinikken har omfattende erfaring med at behandle disse typer af nervelidelser.

4. Generel kiropraktisk pleje: Uanset din alder eller helbredstilstand tilbyder Kiropraktor Bornholm individuelt tilpassede behandlingsplaner for at sikre den mest effektive pleje.

5. Undersøgelse og behandling af hele bevægeapparatet: Dette inkluderer alt fra mindre muskel- og ledsmerter til mere komplicerede neurologiske problemer.

Kiropraktor Bornholm tager altid hensyn til patienternes ønsker i forhold til behandlingsmetoder. Med deres omfattende erfaring og ekspertise er de i stand til at give hver enkelt patient den bedst mulige behandling.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:00 - 16:00
TirsdagTIDSPERIODE8:00 - 16:00
OnsdagTIDSPERIODE8:00 - 16:00
TorsdagTIDSPERIODE8:00 - 16:00
FredagTIDSPERIODE8:00 - 13:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation