Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
25 57 33 00
http://www.kiropraktorlystrup.dk
https://www.facebook.com/511086458960239
Sønderskovvej 12A 8520 Lystrup

Kiropraktor Lystrup v/Hans Kristian Hvam

Kiropraktor

Beskrivelse:

Kiropraktor i Sønderskovvej, 8520 Lystrup er en professionel sundhedspleje, der dedikerer sig til at yde optimal sundhedspleje. Klinikken specialiserer sig i diagnosticering og behandling af muskuloskeletale problemer, især de der involverer ryggen. Dens kiropraktiske tjenester er designet til at hjælpe patienterne med at opnå og opretholde en god helbredstilstand.

Tjenester:

1. Manuelle Justeringer: Dette er en hands-on behandlingsform, hvor kiropraktoren anvender kontrollerede kræfter på specifikke dele af kroppen for at lindre smerter og forbedre funktionen.

2. Fysioterapi: Denne service omfatter brug af forskellige terapeutiske øvelser og teknikker til behandling af skader og lidelser i musklerne og skeletsystemet.

3. Rådgivning om Livsstil: Kiropraktoren giver råd om kost, motion og andre livsstilsaspekter for at fremme optimal sundhed.

4. Massage Terapi: Dette er en behandlingsmetode, der anvendes til at lindre muskelspændinger, reducere stress og forbedre blodcirkulationen.

5. Graviditetskiropraktik: Specielle teknikker anvendes for at hjælpe med ubehag under graviditet samt forberedelse til fødsel.

6. Pædiatrisk Kiropraktik: Denne tjeneste fokuserer på behandling af børn og unge for forskellige sundhedsmæssige problemer.

7. Sportskiropraktik: Denne tjeneste er designet til at hjælpe atleter med at forbedre deres præstationer og forebygge skader.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation