Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
61 18 89 86
https://din-kiropraktor.nu/
https://www.facebook.com/415784608593759
Feldskovvej 9 4180 Sorø

Kiropraktor, Malene Duedahl Houkjær

Kiropraktor

Beskrivelse:
Kiropraktor Klinikken på Feldskovvej, 4180 Sorø, tilbyder en bred vifte af kiropraktiske tjenester. Klinikken er kendt for sin professionelle og omsorgsfulde tilgang til patienternes sundhed. De har mange års erfaring inden for faget og bruger den nyeste teknologi og forskningsbaserede metoder til at diagnosticere og behandle forskellige muskuloskeletale lidelser.

Tjenester:

– Rygsøjlejustering: Dette er en grundlæggende service, hvor kiropraktoren anvender kontrolleret kraft på specifikke dele af rygsøjlen for at rette op på strukturelle misalignments.

– Nakkebehandling: Denne behandling sigter mod at lindre smerter og ubehag i nakken gennem manuel justering.

– Behandling af iskias: Iskiasnerven kan skabe smerte ned langs benene. Her hjælper kiropraktoren med at lindre denne smerte ved at justere ryggen.

– Hovedpinebehandling: Mange typer af hovedpine kan være forbundet med spændinger i nakken, hvilket en kiropraktor kan hjælpe med at løse.

– Behandling efter bilulykke: Efter en bilulykke kan der være behov for specialiseret behandling for at håndtere skader som f.eks. whiplash.

– Graviditetskiropraktik: Denne service er designet til at hjælpe gravide kvinder med de fysiske udfordringer, graviditet kan medføre.

– Sportsskadebehandling: Klinikken tilbyder også behandlinger, der er specielt designet til at hjælpe sportsfolk med at komme sig efter skader og forbedre deres præstationer.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation