Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
46 49 63 10
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Krogvej 28 4140 Borup

Kiropraktor Niels Henriksen

Kiropraktor

Kiropraktorhuset i Borup, beliggende på Krogvej, tilbyder en række forskellige kiropraktiske ydelser. Deres erfarne og kompetente kiropraktorer er dedikeret til at hjælpe patienter med at forbedre deres helbred og velvære gennem avancerede kiropraktiske teknikker.

Her er en liste over de tjenester, de tilbyder:

1. Generel Kiropraktisk Behandling: Dette omfatter justeringer og manipulationer for at afhjælpe smerter og ubehag i ryggen, nakken og andre dele af kroppen.

2. Genoptræning: De tilbyder også rehabiliteringsprogrammer designet til at hjælpe patienter med at genvinde styrke og mobilitet efter skader eller operationer.

3. Massage Terapi: Kiropraktorhuset byder på professionelle massagebehandlinger, der kan lindre muskelspændinger, øge blodcirkulationen og fremme almen afslapning.

4. Forebyggende Vedligeholdelse: De lægger stor vægt på forebyggelsen af fremtidige skader ved at uddanne patienterne om korrekt kropsholdning, motionsteknikker og ergonomi.

5. Graviditetskiropraktik: Tilpassede behandlinger specielt designet til gravide kvinder for at lindre graviditetsrelaterede smerter og ubehag.

6. Pædiatrisk Kiropraktik: Specialiserede behandlinger rettet mod børn og unge for at håndtere sundhedsmæssige problemer relateret til vækst og udvikling.

Kiropraktorhuset i Borup er forpligtet til at levere skræddersyede, effektive behandlinger for at imødekomme hver patients unikke sundhedsbehov.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation