Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Lukket nu
75 15 00 22
http://www.kiropraktor-esbjerg.dk
Ikke tilgængligt
Tarphagevej 45 6710 Esbjerg V

KIROPRAKTORERNE FOHLMANN & FALK

Kiropraktor

Kiropraktorklinik er kendt for sin fokus på kvalitet og tryghed for patienterne. Klinikken har erfarne kiropraktorer, der tilbyder en række tjenester til patienter, der oplever smerter i bevægeapparatet. Disse tjenester inkluderer undersøgelse, diagnostik, behandling og forebyggelse af smertetilstande.

En af de store fordele ved denne klinik er, at patienter kan konsultere kiropraktorerne uden henvisning fra deres læge. Dette gør det lettere for folk at få den hjælp, de har brug for, når de har brug for det. Når en patient kontakter klinikken vil kliniksekretæren være behjælpelig med at finde en tid, der passer patienten.

Et andet vigtigt mål for Kiropraktorklinik er at eliminere ventetid. Derfor får patienter typisk en aftale samme dag eller dagen efter de kontakter klinikken. Dette betyder hurtigere lindring og genopretning for dem, der lider af smerter i bevægeapparatet.

Services:
– Undersøgelse: Kiropraktorerne på denne klinik udfører grundige undersøgelser for at identificere årsagen til patientens problemer.
– Diagnostik: Efter undersøgelsen vil de stille en præcis diagnose baseret på resultaterne.
– Behandling: Behandlingsplanen vil variere afhængigt af diagnosen og kan omfatte forskellige teknikker som justeringer og manipulation.
– Forebyggelse: Klinikken fokuserer ikke kun på behandling, men også på forebyggelse af fremtidige problemer. Dette kan omfatte rådgivning om livsstil og øvelser.

Kiropraktorklinik er beliggende på Tarphagevej, 6710 Esbjerg V. Mere information kan findes på deres hjemmeside.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE7:00 - 19:00
TirsdagTIDSPERIODE7:00 - 17:00
OnsdagTIDSPERIODE7:00 - 13:00
TorsdagTIDSPERIODE7:00 - 19:00
FredagTIDSPERIODE7:00 - 14:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation