Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Lukket nu
75 22 59 59
http://www.kiropraktorvarde.dk
Ikke tilgængligt
Markedspladsen 25 6800 Varde

Kiropraktorerne i Varde

Kiropraktor

Kiropraktorerne Jacob Fløe Aaskov, Ann Plews og Lars B. Madsen er kendte for deres professionelle tilgang og grundige konsultationer. De starter altid med en dybdegående sygehistorie for at finde frem til alle faktorer, der kan påvirke patientens symptomer.

Derudover arbejder de utrætteligt på at holde ventetiden på et minimum. Det betyder, at både tidligere og nye patienter næsten altid vil kunne få en konsultation senest dagen efter, de har kontaktet klinikken. Klinikken er beliggende i Markedspladsen, 6800 Varde.

De tilbyder en bred vifte af kiropraktiske tjenester, herunder:

1. Generel Kiropraktisk Behandling: Behandlingen er designet til at lindre smerter og forbedre funktionen i patientens krop.

2. Sportsskader: De har ekspertise i behandling af sportsskader og hjælpe atleter med at komme sig hurtigere.

3. Graviditetskiropraktik: Tilbyder specialiseret pleje for gravide kvinder til at håndtere rygsmerter og andre fysiske udfordringer forbundet med graviditet.

4. Pædiatrisk Kiropraktik: De yder også pleje til børn for en række helbredsproblemer som kolik, hovedpine og rygsmerter.

5. Forebyggelse og Rehabilitering: Ud over behandlinger arbejder de også med forebyggelse af skader samt rehabilitering efter skader eller kirurgi.

6. Rådgivning om Livsstil: De tilbyder rådgivning om sund livsstil, herunder kostvejledning og øvelser, for at hjælpe patienter med at opretholde en god helbredstilstand.

7. Smertebehandling: De tilbyder effektive behandlinger for en bred vifte af smerter, herunder hovedpine, nakkesmerter, rygsmerter og led-smerter.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
TirsdagTIDSPERIODE8:00 - 16:00
OnsdagTIDSPERIODE8:00 - 12:00
TorsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
FredagTIDSPERIODE8:00 - 14:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation