Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Lukket nu
86 61 33 22
http://www.rygcenterviborg.dk
Ikke tilgængligt
Toldboden 1, 4. sal. a 8800 Viborg

Kiropraktorerne Rygcenter Viborg

Kiropraktor

Kiropraktor Toldboden er en velrenommeret kiropraktor klinik beliggende i 8800 Viborg. Klinikken tilbyder en bred vifte af serviceydelser inden for kiropraktik og sundhedspleje.

1. Generel Kiropraktisk Behandling: Klinikken tilbyder forskellige former for kiropraktisk behandling, der kan hjælpe med at lindre smerter og ubehag forbundet med muskuloskeletale lidelser.

2. Sportskiropraktik: Denne service er designet til at hjælpe atleter og sportsfolk med at forbedre deres præstationer og forebygge skader gennem regelmæssige justeringer og behandlinger.

3. Graviditetskiropraktik: Dette er specialiserede behandlinger, der sigter mod at lindre de fysiske belastninger, som gravide kvinder ofte oplever på grund af deres skiftende kroppe.

4. Pædiatrisk Kiropraktik: Dette inkluderer blide justeringer specielt designet til børn for at støtte deres vækst og udvikling.

5. Massage Terapi: Udover kiropraktiske ydelser tilbyder Kiropraktor Toldboden også massagebehandlinger, som kan hjælpe med at løsne stramme muskler, øge blodcirkulationen og fremme generel afslapning.

6. Forebyggelse Rådgivning: Klinikken giver råd om sund livsstil, kostvejledning samt øvelser for at forebygge fremtidige muskuloskeletale problemer.

Alle disse serviceydelser leveres i en venlig og professionel atmosfære, der sikrer, at hver patient får den bedst mulige pleje.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
TirsdagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
OnsdagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
TorsdagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
FredagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation