Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
43 99 00 30
http://www.kiropraktorhusettaastrup.dk
Ikke tilgængligt
Taastrup Hovedgade 41, st. sal. th 2630 Taastrup

Kiropraktorhuset

Kiropraktor

På Taastrup Hovedgade i 2630 Taastrup finder man en dygtig kiropraktor, der tilbyder et bredt udvalg af behandlinger. Klinikken er kendt for sin professionalisme og høje standarder inden for patientpleje.

Kiropraktoren tilbyder følgende tjenester:

1. Rygsøjlejustering: Denne behandling involverer anvendelse af tryk på bestemte dele af rygsøjlen for at lindre smerter og forbedre funktionen.

2. Nakkebehandling: Denne service fokuserer på at behandle smerter og spændinger i nakken gennem forskellige teknikker.

3. Hovedpinebehandling: Kiropraktoren har erfaring med at behandle forskellige typer hovedpine ved hjælp af manuelle justeringer.

4. Skulder- og albuebehandling: Dette omfatter behandling af skader og lidelser, der påvirker skulderen og albuen.

5. Hofte- og knæbehandling: Behandlingen fokuserer på lindring af smerter og forbedring af mobilitet i hofterne og knæene.

6. Sportsrelaterede skader: Kiropraktoren har stor erfaring med behandling af sportsskader, herunder muskelstrækninger, ledbåndsskader, tennisalbue osv.

7. Graviditetsrelateret smertebehandling: Tilbyder specialiseret pleje til gravide kvinder, der oplever ryg- eller bækkensmerter som følge af graviditet.

Alle disse tjenester udføres med det højeste niveau af ekspertise og omhu for at sikre patientens komfort og tilfredshed.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation