Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
62 62 17 72
http://www.khmf.dk
https://www.facebook.com/290098374084
Bygmestervej 20 5750 Ringe

Kiropraktorhuset Midtfyn

Kiropraktor

Beskrivelse:
Denne kiropraktor i Bygmestervej, 5750 Ringe er kendt for sin ekspertise og professionalisme inden for manuel terapi. Hvis du oplever smerter i ryggen, nakken eller andre dele af muskelskeletsystemet, kan du med sikkerhed finde lindring her.

Tjenester:

1. Kiropraktisk Justering: Dette er hovedfokuset for enhver kiropraktor. Ved hjælp af særlige teknikker rettes rygsøjlen op for at lindre smerter og ubehag.

2. Massage Terapi: Denne service bruges ofte til at komplimentere kiropraktiske justeringer. Det kan hjælpe med at løsne stramme muskler og øge blodcirkulationen.

3. Rehabilitering: Hvis patienten har lidt en skade, kan denne service hjælpe med at genopbygge styrken i de berørte områder.

4. Forebyggelse Rådgivning: Kiropraktoren giver råd om hvordan man undgår fremtidige problemer med rygsøjlen ved at følge en sund livsstil og gennemføre regelmæssige øvelser.

5. Graviditetskiropraktik: Denne service er designet til at hjælpe gravide kvinder med at håndtere de fysiske udfordringer, der kommer med graviditet.

6. Pædiatrisk Kiropraktik: Dette er en specialiseret service der sigter mod behandling af børn og unge med muskuloskeletale problemer.

7. Idrettskiropraktik: Denne service er specielt designet til at hjælpe atleter med at forbedre deres præstation og forebygge skader.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation