Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
55 77 33 65
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Peblingerende 2 4780 Stege

Klinik For Kiropraktik

Kiropraktor

Kiropraktor i Peblingerende, 4780 Stege er en sundhedstjeneste, der fokuserer på diagnosticering og behandling af muskuloskeletale problemer, især de relateret til rygsøjlen. Praksis anvender hånd- eller instrumentbaserede justeringer for at korrigere strukturelle alignmentproblemer og forbedre patientens fysiske funktion.

Tjenester inkluderer:

1. Kiropraktisk Justering: Denne procedure indebærer brug af hænder eller et lille instrument til at anvende en kontrolleret, pludselig kraft på en spinal led for at forbedre struktur og funktion.

2. Fysioterapi : Det hjælper med at genopbygge styrke og mobilitet i områder, der er svækket på grund af skade eller sygdom.

3. Smertehåndtering: Ved hjælp af forskellige teknikker hjælper kiropraktoren med at håndtere og lindre langvarige smerter.

4. Rådgivning om livsstil: Kiropraktoren rådgiver også om ernæring, motion, sunde vaner og ergonomiske strategier på arbejdspladsen.

5. Graviditetspleje: De tilbyder specielle justeringer til gravide kvinder for at øge komforten under graviditeten og potentielt reducere arbejdskraft.

6. Pediatrik Kiropraktor: De giver pleje til spædbørn og børn for forskellige sundhedsmæssige problemer som kolik, soveproblemer, øreinfektioner, astma og mere.

7. Sportsskaderbehandling: De tilbyder behandling og forebyggelse af skader relateret til sport og motion.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation