Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Lukket nu
65 32 24 25
http://www.klinikken-klintevej.dk
Ikke tilgængligt
Klintevej 6A 5300 Kerteminde

Klinik for kiropraktik og fysioterapi v/ Bo Kempf

Kiropraktor

Klinikken på Klintevej, 5300 Kerteminde tilbyder en række forskellige kiropraktor tjenester. De er specialiserede i at diagnosticere og behandle forskellige sundhedsmæssige problemer relateret til muskuloskeletalsystemet. Deres team af erfarne kiropraktorer er dedikeret til at hjælpe patienter med at opnå bedre generel helbred og velvære gennem ikke-invasiv, naturlig pleje.

Her er nogle af de tjenester, de tilbyder:

1. Manuel justering: Dette er en traditionel kiropraktisk teknik, hvor lægen bruger hænderne til at anvende en bestemt kraft på et område af kroppen for at korrigere dets justering.

2. Sportskiropraktik: De har specialiserede behandlinger for sportsfolk og dem, der deltager i fysisk aktivitet regelmæssigt.

3. Graviditetskiropraktik: Denne service hjælper med at lindre smerter og ubehag forbundet med graviditet.

4. Pædiatrisk Kiropraktik: Dette er en form for pleje rettet mod børn og unge for at fremme sunde vækst- og udviklingsmønstre.

5. Massage terapi: Ud over manuel justering tilbyder de også massage terapi som en del af deres helhedsorienterede tilgang til sundhed og wellness.

6. Genoptræning: De har genoptræningstjenester designet til at hjælpe patienter genvinde styrke og mobilitet efter skade eller operation.

7. Ernæringsrådgivning: De tilbyder også ernæringsrådgivning for at hjælpe patienter med at opnå optimal sundhed gennem korrekt kost og ernæring.

Klinikken er kendt for sin professionelle service, venlige personale og dens evne til at hjælpe patienter med at opnå deres sundhedsmål.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
TirsdagTIDSPERIODE8:00 - 17:00
OnsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
TorsdagTIDSPERIODE8:00 - 18:00
FredagTIDSPERIODE8:00 - 16:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation