Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
98 57 10 10
http://www.mariagerfjordkiropraktorerne.dk
https://www.facebook.com/436981973382832
Østre Alle 16 9560 Hadsund

Mariagerfjord Kiropraktorerne I/S

Kiropraktor

Her på klinikken er et kiropraktor-skjern-tarm-v-anne-solsoe-sundhedscenter/">sundhedscenter beliggende på Østre Alle, 9560 Hadsund. De tror på en moderne tilgang til sundhed og mener, at inddragelse af patienten i egen behandling giver de bedste resultater. Deres fokus er på at fremme patienternes generelle velvære gennem en række forskellige kiropraktiske tjenester.

Tjenester inkluderer:

1. Generel kiropraktisk behandling: Klinikken tilbyder individuelt tilpassede behandlingsplaner for at hjælpe med at lindre smerter og ubehag forbundet med muskuloskeletale lidelser.

2. Sportskiropraktik: De har specialiseret sig i behandling af sportsrelaterede skader og bruger avancerede teknikker til at fremskynde genopretning og forbedre ydeevnen.

3. Graviditetskiropraktik: Klinikken støtter gravide kvinder med skræddersyede behandlinger for at lindre graviditetsrelateret ubehag og forberede kroppen til fødsel.

4. Pædiatrisk kiropraktik: Her på klinikken behandler de også børn og unge for en række sundhedsmæssige problemer, herunder kolik, øreinfektioner og skoliose.

5. Massage terapi: Ud over kiropraktisk pleje tilbyder de også massagebehandlinger, der kan hjælpe med at lindre stress, reducere muskelspændinger og fremme helbredelse.

6. Genoptræning: Klinikken tilbyder genoptræningstjenester for at hjælpe patienter med at genvinde styrke og mobilitet efter skader eller operationer.

7. Rådgivning om livsstil: De tror på en helhedsorienteret tilgang til sundhed og tilbyder rådgivning om kost, motion og stresshåndtering for at hjælpe patienterne med at opnå optimal sundhed.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation