Kiropraktor Bækgaard Holding ApS
Ikke tilgængeligt
49 22 10 78
Ikke tilgængligt
Ikke tilgængligt
Kernevænget 9 3070 Snekkersten

Mensendieckgymnastik v/ Susanne Jacobsen

Kiropraktor

Kiropraktorcenteret i Kernevænget, 3070 Snekkersten tilbyder en bred vifte af kiropraktiske tjenester. De har stor erfaring og ekspertise inden for behandling af forskellige muskuloskeletale lidelser.

1. Generel Kiropraktisk Behandling: Centret specialiserer sig i at behandle en række muskuloskeletale problemer som rygsmerter, nakkesmerter og hovedpine gennem spinal justering og andre manuelle terapier.

2. Sportsskader: De tilbyder også behandling og rehabilitering for sportsskader, hjælper patienter med at genopbygge styrke og mobilitet efter skade.

3. Graviditetskiropraktik: De yder specialiseret pleje til gravide kvinder, hjælper med at håndtere graviditetsrelaterede smerter og ubehag.

4. Pædiatrisk Kiropraktik: Centret tilbyder også pædiatrisk kiropraktikbehandling for at håndtere sundhedsmæssige udfordringer hos børn og unge.

5. Forebyggende Behandlinger: Udover behandling af eksisterende lidelser fokuserer de også på forebyggende pleje for at fremme generel sundhed og trivsel.

6. Massage Terapi: Centret tilbyder også massage terapi, der kan hjælpe med at lindre muskelstramhed, øge blodcirkulationen og fremme afslapning.

Alle disse tjenester leveres i et venligt og professionelt miljø, hvor patienternes trivsel er højeste prioritet.

Åbningstider

Ikke tilgængeligt

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation