Musklerogled.dk ApS

Kiropraktor

Kiropraktor Bogensevej er en velrenommeret klinik beliggende i 5270 Odense N. Klinikken tilbyder en række kiropraktiske tjenester, der hjælper patienter med at opnå optimal sundhed og velvære gennem korrekt justering af rygsøjlen.

Tjenesterne omfatter:

1. Kiropraktisk behandling: Dette er den primære service, hvor der anvendes manuelle justeringsteknikker for at behandle muskuloskeletale problemer som rygsmerter, nakkesmerter og hovedpine.

2. Fysioterapi: Klinikken tilbyder også fysioterapitjenester for at forbedre mobiliteten og styrken hos patienter, der har haft skader eller kirurgiske indgreb.

3. Massage: Massageterapi bruges ofte sammen med kiropraktisk behandling for at lindre muskelspændinger og fremme heling.

4. Rådgivning om livsstil: Kiropraktorer giver rådgivning om kost, motion og andre livsstilsfaktorer for at hjælpe patienterne med at opnå bedre generel sundhed.

5. Graviditetskiropraktik: Denne service hjælper gravide kvinder med at håndtere de fysiske ændringer, der sker under graviditeten, og forbereder dem på en nemmere fødsel.

6. Børnekiropraktik: Denne tjeneste fokuserer på behandling af børns specifikke sundhedsproblemer ved hjælp af blide og sikre kiropraktiske teknikker.

Kiropraktor Bogensevej er kendt for sin professionelle service, venlige personale og dedikation til patienternes sundhed og trivsel.

Åbningstider

MandagTIDSPERIODE7:00 - 16:00
TirsdagTIDSPERIODE7:00 - 18:00
OnsdagTIDSPERIODE7:00 - 16:00
TorsdagTIDSPERIODE7:00 - 18:00
FredagTIDSPERIODE7:00 - 16:00
LørdagLUKKETIngen Åbningstider
SøndagLUKKETIngen Åbningstider

Andre detaljer

Ikke tilgængligt

Lokation